INSTAGRAM

"Light Forest"

Context

Instagram’s new downtown San Francisco office is the company’s epicenter for creative and engineering talent, marking a daily destination for savvy employees, leadership and their valued partners.

Challenge

Create a memorable first impression that demonstrates the company’s focus on community, creative self expression and curated inspiration.

Experience

The space engages guests in both digital exploration and creation. We turned content on Instagram’s platform into three-dimensional audio-visual experiences that also become a photogenic environment – an infinite loop.

Share project: Twitter Facebook

“Content becomes the environment. Environment becomes a backdrop for more content. It’s an endless, virtuous cycle.”

UNITED THERAPEUTICS

The Unisphere

CHOBANI

The Giving Tree